Animerede Explainer-film

Otiom

Vi producerede to animationsfilm til det europæiske og marked. De skal forklare fordelene ved Otioms tracking-system til demente, og facilitere salg til private og organisationer. I samarbejde med den dygtige illustrator Frederik Risom, fik vi udviklet et komplet visuelt univers til Otiom med et helt unikt look.

Den første film henvender sig til privatmarkedet og de pårørende til demente. Den anden til sundhedsorganisationer og plejehjem. Animationsfilmene er indtil videre produceret i engelske, danske, spanke og tyske udgaver – og der er flere på vej. Vi automatiserede dele af filmene, så vi hurtigt og enkelt kunne versionere dem til mange forskellige sprog.

Filmene skal fungere på messer og i salgssammenhænge, og de bruges også på hjemmesider, YouTube og sociale medier, som LinkedIn og Facebook.

Vi har arbejdet med A Bigger Boat på flere forskellige videoprojekter, og vi kommer helt sikkert tilbage igen. Vi er meget begejstrede over kvaliteten af de film vi får, og serviceniveauet er altid i top. Vi kan varmt anbefale dem videre. Lars Nielsen, CMO

Andre cases